Handige tools #21: interactieve berichten ontwerpen met Smore

Ik denk dat het schrijven van inhoudelijk goede teksten belangrijk is. Ook denk ik dat dit iets dat leerlingen moeten leren. Maar ik geloof dat het oog ook wat wil. En dat juist de combinatie van tekst en beeld een boodschap beter overbrengt. Met de tool Smore kun je leerlingen met beide elementen aan de slag laten gaan. En zelfs interactiviteit laten toevoegen. In deze blog drie lesideeën en een gratis leerpad over Educatieve apps & tools deel 9.

Meer weten over wat Smore is? En wil je drie lesideeën lezen over wat je ermee in de les kan? Deze blog verscheen eerder op de blog van Tumult. Klik hier voor meer inspiratie over Smore.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *