Handige tools #22: maak je (LOB-)portfolio met Seesaw

Portfolio. Waar denk jij aan bij dit woord? Ik denk al lang niet meer aan een papieren dossier met daarin verslagen, foto’s of ander (tastbaar) werk. De afgelopen jaren hebben we het in deze trant meestal over digitale portfolio’s. Op de lerarenopleiding bewijs je met zo’n digitaal portfolio jouw competenties als leraar. En in het vmbo laat je zien welke activiteiten je hebt ondernomen op het gebied van loopbaanbegeleiding en -oriëntatie. In deze blog bespreek ik Seesaw, een tool voor het maken van zo’n digitaal portfolio.

https://www.youtube.com/watch?v=tlw-tUKvnNc

Meer weten over wat Seesaw is? En wil meer lezen over wat je ermee in de les kan? Deze blog verscheen eerder op de blog van Tumult. Klik hier voor meer inspiratie over Seesaw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *