Handige tools #23: nooit meer afgeleid door sociale media met Mattie

Mattie, oftewel de nieuwe vriend voor leerlingen die snel afgeleid zijn door hun telefoon. Heb je (mentor)leerlingen die moeite hebben zich te concentreren? Of leerlingen die hun huiswerk niet afkrijgen door alle afleiding van hun telefoon? Lees dan zeker deze blog even!

Wat is Mattie?

De app Mattie zorgt ervoor dat je gedurende maximaal 25 minuten niet afgeleid wordt door binnenkomende berichten en meldingen op je telefoon. Wat de app doet is de internetverbinding blokkeren gedurende de tijd die je zelf instelt. Hierdoor kun je geconcentreerd aan een taak werken zonder afgeleid te worden.

Meer weten over wat Mattie is? Deze blog verscheen eerder op de blog van Tumult. Klik hier voor meer inspiratie over Mattie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *