Ik werd geïnterviewd door Nadia van Tumult

Nadia Spaan van Uitgeverij Tumult en Edutrainers schrijft een blogserie over de educatieve partners waar Edutrainers mee samenwerkt. Edutrainers ondersteunt docenten bij het werken, leren en lesgeven met nieuwe media. Bij Edutrainers kun je online leren met leerpaden en op je eigen school workshops volgen van Edupartners.

Ik werk mee aan het ontwikkelen en ontwerpen van deze online modules. Hiervoor bedenk ik samen met Emma van Edutrainers of met andere edupartners welke onderwerpen in een module aan bod moeten komen en welke instructiefilmpjes we gaan maken. De audio voor die filmpjes spreek ik in en ook het beeld neem ik zelf op, waarna ik het tot een video monteer in het programma Camtasia. Afgelopen week heb ik nog deze video gemaakt met daarin een rondleiding door de Edutrainersleerpaden. Het is superleuk om aan een video te werken omdat je zo’n duidelijk eindresultaaat hebt!

Af en toe geef ik ook workshops op scholen. Bijvoorbeeld over hoe je apps en tools gebruikt in de klas. Zie ook mijn workshop ‘Apps en tools in de les. Niks leuker dan laten zien aan docenten hoe simpel het is om een app in de les te gebruiken!

Benieuwd wat ik heb geantwoord op vragen zoals ‘Hoe ziet jouw droomschool eruit?’ en ‘Hoe is jouw interesse voor ICT in het onderwijs ontstaan?’ Lees dan hier het interview.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *